Diari La Veu del País Valencià
Ribera Salud es converteix en accionista majoritari de l’empresa eslovaca Pro Diagnostic Group

Ribera Salud s’ha convertit en l’accionista majoritari de l’empresa eslovaca Pro Diagnostic Group (PDG) després que la companyia espanyola entrara en l’accionariat el mes d’octubre amb una participació que ara ha ampliat fins a adquirir el 66%.

D’aquesta manera, Ribera Salud, empresa que gestionava l’Hospital de la Ribera i que va deixar de tindre el control del centre hospitalari el passat 1 d’abril quan la Generalitat va revertir el centre, consolida la seua expansió internacional. Ara es converteix en accionista de referència de l’empresa eslovaca de radiologia i medicina nuclear i estableix les bases per a crear una plataforma de creixement futur en altres països del centre i de l’est d’Europa, segons ha informat en un comunicat la companyia.

El conseller delegat de Ribera Salud, Alberto de Rosa, ha destacat la “gran importància” que té aquesta operació per a la companyia, ja que ser soci majoritari de PDG, una de les principals empreses de l’àmbit sanitari en centreeuropa, els permet consolidar-se al país i ser referència a la regió.

Els 10 centres de salut amb els quals treballa l’empresa a Eslovàquia compten amb l’última tecnologia en imatge mèdica, la qual cosa, unit al personal qualificat, els permet oferir els mètodes moderns de diagnòstic. En concret, Pro Diagnostic Group ofereix els seus serveis d’imatge per ressonància magnètica en huit centres de salut. A més, en el camp de la medicina nuclear compta amb el centre de col·laboració publicoprivada Dr. Magnet i en radiologia de diagnòstic ofereix els seus serveis a través del centre Pro-RTG.

Comparteix

Icona de pantalla completa