Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament de Benidorm multa el regidor de Ciutadans que es va gravar conduint mentre cometia infraccions

L’Ajuntament de Benidorm (la Marina Baixa) ha multat l’edil de Ciutadans, Rafael Gasent, que el passat dia 11 es va gravar amb el seu telèfon mòbil mentre conduïa per l’avinguda Bernat de Sarrià de la localitat per a celebrar que havia aconseguit l’obertura del carrer, 40 anys després.

En el vídeo l’edil cometia diverses infraccions i, fins i tot, se saltava un senyal d’estop. El regidor ha demanat disculpes en el seu compte en una xarxa social, on ha reconegut que “l’emoció li va poder”. L’objectiu de l’edil era vendre com a assoliment del seu grup municipal l’obertura al trànsit del vial durant els dies de celebració del mercat ambulant municipal, després d’estar tancat als vehicles tots els dimecres durant 40 anys.

Segons ha pogut saber Europa Press, el regidor ha sigut multat per l’enregistrament i ja ha abonat la sanció. L’edil ha declinat fer qualsevol tipus de manifestació sobre aquest tema i s’ha remés al comunicat fet públic a través del seu perfil de la xarxa social Facebook en el qual “demana perdó” pels fets.

Comparteix

Icona de pantalla completa