Diari La Veu del País Valencià
Parc Sagunt adjudica una parcel·la a una empresa que construirà un hotel i un restaurant

El consell d’administració de Parc Sagunt ha acordat adjudicar la parcel·la T-1.2 a l’empresa Inlet Pack per un import de 535.000 euros més IVA. Aquesta és la primera parcel·la d’ús terciari del parc logístic de Sagunt que es ven. Inlet Pack ha sigut l’empresa adjudicatària de la licitació publicada el passat 30 d’abril. La companyia, dedicada a la importació i distribució de productes congelats, peixos i mariscos, compta amb altres dues parcel·les d’ús industrial en Parc Sagunt I.

El projecte presentat per Inlet Pack contempla en una primera fase la rehabilitació de l’antiga Alqueria de l’Advocat, projecte que es va va incloure com obligatori després de la modificació del planejament d’aquest parc empresarial.

Es tracta d’un espai de 1.000 metres quadrats en la rehabilitació dels quals l’empresa Inlet invertirà 1.300.000 milions d’euros. El projecte contempla la creació de tres zones ben diferenciades: una destinada a coworking, una altra d’ús polivalent i una tercera zona d’hostaleria que albergarà un restaurant i una cafeteria. Amb tot, s’ha estimat que aquest projecte comportarà la creació d’uns 40 nous llocs de treball.

Hotel de 5.000 m2 i 40 habitacions

L’àmplia dimensió de la parcel·la T-1.2 permet que, al costat de la zona de l’Alqueria de l’Advocat, es puga construir un complex hoteler d’aproximadament 5.000 metres quadrats, que comptarà amb unes 40 habitacions.

La presidenta del consell d’administració de Parc Sagunt i secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, María José Mira, ha destacat que “el fiançament de Parc Sagunt com a zona logística de referència de tot l’Arc Mediterrani és ja una realitat. Si la venda de parcel·les d’ús industrial ha sigut fins ara molt positiva, la venda de la primera parcel·la d’ús terciari suposa tota una fita per a l’enlairament definitiu d’aquest parc empresarial”.

“El projecte presentat compleix amb les necessitats hostaleres i hoteleres d’un complex empresarial de les dimensions que està adquirint Parc Sagunt”, ha destacat Mira.

Per la seua part, la consellera delegada de Parc Sagunt i secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, Blanca Marín, ha destacat que “a més d’atendre la creixent demanda de serveis terciaris que té aquest parc empresarial, el projecte presentat contempla la rehabilitació integral i posada en valor d’un edifici protegit i de gran valor patrimonial com és l’Alqueria de l’Advocat”.

“Després d’anys de paralització –ha afirmat Marín– el treball conjunt de totes les administracions i agents implicats ha aconseguit l’enlairament d’un parc logístic que, per la seua excel·lent ubicació, està cridat a convertir-se en centre de referència de tot l’Arc Mediterrani”.

Comparteix

Icona de pantalla completa