Diari La Veu del País Valencià
Alerta groga a les comarques de l’interior nord per fortes tempestes

L’interior nord de la demarcació de Castelló està aquest dimecres en avís groc per ruixats i tempestes localment fortes que poden anar acompanyades de calamarsa. L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) informa que amb alerta groga no hi ha risc meteorològic per a la població en general, però sí per a alguna activitat concreta. A la resta del territori valencià, el cel estarà poc nuvolós o clar en general, segons la predicció de l’Aemet.

Pel que fa a les temperatures, les mínimes es mantindran amb pocs canvis, mentre que les màximes aniran en descens en general, més acusat a la demarcació de València. El vent bufarà variable fluix amb brises.

Alertes per pluges, tempestes i altes temperatures

Dèneu demarcacions de deu autonomies en total es troben aquest dimecres en alerta groga per pluges, tempestes i temperatures màximes que podran arribar als 37 graus, segons informa l’Aemet.

Àvila, Palència, Salamanca, Segòvia, Valladolid, Burgos, Lleó, Sòria i Zamora tenen activat l’avís groc per tempestes, que podran anar acompanyades de calamarsa i de ratxes de vent, i en les quatre últimes demarcacions, també per pluges. Terol i Saragoosa també es troben en alerta groga per tempestes, així com Castelló, Ourense, La Rioja, Astúries i Cantàbria.

A Lleida estan en alerta groga per tempestes, pluges i temperatures màximes, que podran arribar fins als 36 graus, i a Màlaga i Mallorca també s’ha activat aquesta alerta davant la previsió que els termòmetres arriben als 37 i 36 graus, respectivament.

Comparteix

Icona de pantalla completa