Diari La Veu del País Valencià
Els treballadors de Divalterra es desvinculen de la gestió: Volem que la plantilla no pague els errors polítics

La presidenta del comité d’empresa de Divalterra, Ruth López, ha manifestat a EFE que els treballadors “no han de pagar els errors dels polítics” i ha exigit el manteniment de tota la plantilla actual, uns 700 empleats, la majoria brigadistes forestals.

“Volem que la plantilla no pague per la mala gestió dels polítics i que es garantisca la viabilitat dels llocs de treball”, ha asseverat la presidenta després de conéixer l’acord adoptat aquest dilluns per l’equip de govern de la Diputació de València del tancament “ordenat” de l’antiga Imelsa. Així mateix, ha lamentat que el comité d’empresa haja conegut la notícia a través de la premsa, un fet que titlla de “vergonyós”.

Segons López, cap membre de la corporació provincial s’ha posat en contacte amb ells per a informar-los de les intencions del tancament de Divalterra, per la qual cosa ha anunciat que demanarà una reunió urgent del Consell d’Administració de l’empresa pública.

“Els treballadors no hem de pagar els errors dels polítics i la seua mala gestió”, ha asseverat la presidenta del comité d’empresa, qui ha exigit el manteniment de l’actual plantilla i que es garantisquen “tots els llocs de treball”.

“S’està culpant una empresa amb 700 treballadors, que porta vint-i-cinc anys d’activitat”, ha lamentat, per a demanar també a la direcció de la corporació provincial que explique com quedarà la situació no solament dels brigadistes, que representen el 80% de la plantilla, sinó de tot el personal.

Comparteix

Icona de pantalla completa