Diari La Veu del País Valencià
Soledad Ten, José Roberto González i María Araceli Poblador, nous subdelegats del govern espanyol a Castelló, València i Alacant

Soledad Ten, José Roberto González i María Araceli Poblador han sigut nomenats subdelegats del govern espanyol a Castelló, València i Alacant, respectivament, tal com ha confirmat el delegat del govern espanyol Juan Carlos Fulgencio.

Fulgencio ha anunciat aquest dijous al matí el nomenament de José Roberto González com a nou subdelegat del govern espanyol a València, en substitució de José Vicente Herrera. Fulgencio ha destacat que González desenvoluparà “una tasca de diàleg i d’intermediació amb les administracions i la ciutadania”. Aquestos són els “objectius fonamentals” que es marca la nova Delegació del govern espanyol per a “abordar i solucionar els problemes dels ciutadans”.

José Roberto González, llicenciat en Dret per la Universitat de Deusto i membre del cos de la Policia Local de València, exercia des de 2005 com a Intendent General de la Policia Local i va ser nomenat cap de la Divisió de Planificació i Inspecció de Serveis.

Fulgencio també ha confirmat el nomenament de la professora María Araceli Poblador com a nova subdelegada del govern espanyol a Alacant, en substitució de José Miguel Saval en les seues funcions. D’ella, Fulgencio ha destacat la capacitat per a desenvolupar els pilars fonamentals de la nova Delegació del govern espanyol al País Valencià, “com són el diàleg i la cooperació amb totes les administracions”. Poblador, que treballava com a professora, és llicenciada en Geografia i Història.

Aquest dimecres també es va anunciar que l’advocada Soledad Ten Bachero serà la nova subdelegada del govern espanyol a Castelló i, per tant, substituirà David Barelles en el seu càrrec. Fulgencio ha destacat el perfil de Ten per a dur a terme la “labor d’intermediació amb la ciutadania i de diàleg amb l’administració autonòmica i local”.

Soledad Ten Bachero és llicenciada en Dret per la Universitat de València (UV) i treballa des de 1991 a la Universitat Jaume I de Castelló. Actualment exercia de tècnica superior d’escala de gestió. També ha sigut regidora a l’Ajuntament de l’Alcora (l’Alcalatén) durant el mandat de 1999 a 2003.

Fulgencio ha remarcat que els reptes a què s’enfronten el País Valencià i el nou govern espanyol “requereixen col·laboració”. “Enfront de les polítiques de l’enfrontament, els nous temps demanen consensos”, ha puntualitzat en un comunicat.

Així mateix, el delegat del govern espanyol ha reiterat que el treball del nou equip de la Delegació estarà marcat per la “proximitat per a fer front als nous reptes”. En aquesta línia, ha indicat que la cooperació, el diàleg i l’acord seran “pilars fonamentals per a abordar i solucionar els problemes dels ciutadans”.

Comparteix

Icona de pantalla completa