Diari La Veu del País Valencià
El PPCV assenyala Puig i Ábalos com a incapaços de controlar i de liderar el seu partit

La vicesecretària regional del PPCV, Elena Bastidas, ha assenyalat aquest diumenge que el PSPV “està obert en canal”, al mateix temps que s’ha preguntat: “Si el secretari general del PSPV, Ximo Puig, i el secretari d’organització del PSOE, el valencià José Luis Ábalos, no són capaços de liderar ni controlar una organització com el PSPV, com gestionaran la Comunitat Valenciana o Espanya?”.

Bastidas s’ha referit d’aquesta manera, en un comunicat, als “últims esdeveniments polítics i judicials que han afectat el president de la Diputació de València i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, en el marc de l’operació Alqueria, que està posant en evidència que Puig i Ábalos no pinten res”.

Per a la també diputada popular, “el fet que s’haja ajornat la Festa de la Rosa en la qual un dels convidats era el ministre de Foment és un exemple més de la deriva en què es troben els socialistes”. “Aquesta decisió evidencia tres coses: que els socialistes creuen que la situació s’allargarà en el temps, que la desunió és major del que pensem i que ningú de Madrid vol la foto amb Ximo Puig”, ha asseverat.

En aquest sentit, des del PPCV es pregunten: “On està Ximo Puig?”. “Ha baixat el nivell d’exigència i contundència sobre el finançament al president del govern [espanyol] sobre els casos de corrupció. Ara, tot és moderació, comprensió i paraules buides sense accions que les acompanyen”, ha criticat.

Bastidas ha afegit que “Ábalos no dóna la cara”. “S’ha passat anys criticant altres partits i ara que ocupa un despatx, no vol tacar-se les mans ni que el relacionen amb els càrrecs valencians”, ha manifestat.

Comparteix

Icona de pantalla completa