Diari La Veu del País Valencià
Les freqüències de Metrovalencia es redueixen aquest dilluns amb l’aplicació de l’horari d’estiu

Des d’aquest dilluns fins al pròxim 31 d’agost, Metrovalencia reordenarà i modificarà els serveis de les seues sis línies per a ajustar l’oferta a la demanda, que disminueix amb la finalització de les classes escolars i universitàries i amb l’inici de les vacances laborals de l’estiu. Així, s’aplicaran els horaris del dissabte a la resta de la setmana excepte el diumenge, que mantindrà les seues freqüències habituals.

Les tres línies de tramvia ja van iniciar l’horari d’estiu el passat dia 18 de juny i es mantindrà fins al 31 d’agost, atés que els seus viatgers, en un alt percentatge, són universitaris que es desplacen als campus de Tarongers i Burjassot i ja han conclós el curs acadèmic, tal com ha informat la Generalitat en un comunicat.

Durant els mesos de juliol i agost, i segons dades d’anys anteriors, es produeix una reducció mitjana del nombre de viatgers que utilitzen els serveis de Metrovalencia d’entre el 20 i el 40 per cent, respectivament.

Aquesta decisió permet “adaptar l’oferta” a la demanda real dels clients durant els mesos d’estiu i “aconseguir una major eficiència, a través de la reorganització d’horaris, amb l’ajust dels serveis menys utilitzats i la consegüent reducció de costos”.

Els horaris d’estiu també es poden consultar en les estacions de la xarxa de Metrovalencia, a la pàgina web i al telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46 així com a través de xarxes socials.

Comparteix

Icona de pantalla completa