Diari La Veu del País Valencià
Compromís assegura que la denúncia del PPCV per les ajudes als mitjans en valencià o té fonament

El portaveu de Compromís a les Corts, Fran Ferri, ha acusat aquest dilluns el PPCV de presentar “denúncies sense fonament per a intentar ficar tots al mateix sac i tractar de tapar les seues vergonyes en els nombrosos casos de corrupció en els quals ja han sigut condemnats o segueixen estant investigats”.

Ferri s’ha pronunciat així en un comunicat sobre el recurs del PPCV per les ajudes a mitjans de comunicació en valencià i ha indicat que, en aquest cas, se suma “l’obsessió compulsiva que té el PP a denunciar tot allò que va a favor de millorar l’ús de la nostra llengua”.

Segons ha dit Ferri, el PPCV ha exposat en roda de premsa un procediment “que ja tenen presentat des de fa temps” i ha fet un “refregit”, quan la Conselleria ja ha donat explicacions sobre unes ajudes que es van convocar “en pública concurrència i, com en totes les altres, s’han seguit criteris objectius i transparents”.

Ferri ha indicat que, mostra de “la transparència i la pluralitat” de les ajudes del Consell del Botànic, és que les destinades a mitjans de comunicació per al foment del valencià en 2017 van arribar a 158 mitjans de comunicació (120 en 2016). En canvi, ha afegit, els únics anys que el Partit Popular va convocar ajudes a mitjans de comunicació (2014 i 2015) només es van presentar dotze empreses, de les quals solament van rebre ajudes finalment huit.

Comparteix

Icona de pantalla completa