Diari La Veu del País Valencià
Detingut a València un home que va atacar, insultar i escopir una parella de xiques per haver-se besat

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 50 anys com a presumpte autor d’un delicte d’odi, després que agredira, insultara i escopira dues xiques que es van besar al carrer.

Els fets van ocórrer sobre les set i mitja de la vesprada de diumenge en la confluència de dos carrers del districte de Patraix de València, quan una telefonada al 091 va alertar d’una baralla entre dues xiques i un home. Els agents van acudir immediatament al lloc i van observar un home encarat a dues xiques de les quals el van separar immediatament.

Els policies van comprovar que els tres presentaven xicotetes lesions en la cara i mans i van esbrinar que les xiques s’havien besat, moment en què l’home s’havia adreçat a elles preguntant-los si es podia sumar al que estaven fent. Ambdues li van dir que no i li van demanar que les deixara en pau.

A continuació, l’home presumptament va començar a insultar-les amb frases com “porques” i “fastigoses” i a agredir-les, estirant-los el cabell i fent-los colps a la cara, així com escopint-les, mentre les xiques tractaven de defensar-se com van poder. Les víctimes presentaven esgarrapades al coll i al braç i una altra, a més, una ferida en un puny, segons detalla la Prefectura en un comunicat.

Justificar l’atac

L’agressor va tractar de justificar la seua acció als policies dient-los frases com “dues dones no es poden besar al carrer” i “els majors han de dir als joves el que està bé i el que està malament”.

Els agents després dels esbrinaments pertinents el van detindre com a presumpte autor d’un delicte d’odi. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Comparteix

Icona de pantalla completa