Diari La Veu del País Valencià
Consum canvia les bosses de plàstic de la tenda ‘online’ per bosses de paper

Consum ha eliminat les bosses de plàstic de la seua tenda online. A partir d’aquest divendres, 22 de juny, totes les comandes que es facen a través de la plataforma de compra electrònica s’entregaran en bosses de paper reciclat aptes per a l’alimentació. El nou embolcall està fabricat amb un 30% de paper reciclat i un 70% de paper verge FSC (Forest Stewardship Council), que acredita i garanteix que el producte prové de boscos sostenibles.

La implantació d’aquestes bosses serà gradual en les tendes físiques. Així, a partir del 18 de juliol estaran disponibles per a la clientela de 24 supermercats Consum de les demarcacions de València, Alacant i Barcelona a un preu de 10 cèntims.

La cooperativa té previst estendre aquest servei a tota la xarxa comercial, “atenent així una demanda dels seus socis-clients”, expliquen en una nota de premsa.

Amb aquesta mesura, Consum s’avança a les especificacions europees que busquen que es reciclen el 50% dels residus en 2020 i el 70% en 2030. La cooperativa va rebre recentment un dels Premis Europeus de Medi Ambient, convocats per la Comissió Europea, que reconeixen les empreses que combinen la viabilitat econòmica del negoci amb la protecció del medi ambient.

Comparteix

Icona de pantalla completa