Diari La Veu del País Valencià
Juan Carlos Fulgencio, un home de confiança d’Ábalos, serà el nou delegat del govern espanyol

El secretari general del PSPV-PSOE a la comarca de l’Horta Nord, Juan Carlos Fulgencio, serà el nou delegat del govern espanyol al País Valencià, càrrec en el qual substituirà Juan Carlos Moragues. El Consell de Ministres té previst aprovar aquest divendres el nomenament de diversos delegats del govern espanyol.

Juan Carlos Fulgencio va nàixer a Montcada (l’Horta Nord), està considerat una persona molt propera al secretari d’Organització del PSOE i actual ministre de Foment, José Luis Ábalos, i treballa com a policia local a València.

Va formar part de l’equip de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, en les primàries a la secretaria general del PSPV-PSOE celebrades al juliol de 2017, en les quals Ximo Puig va eixir reelegit, i de l’equip de Mercedes Caballero –mà dreta d’Ábalos a València– a les primàries en les quals aquesta va ser triada secretària de la demarcació de València, en substitució d’Ábalos.

Fulgencio substitueix Moragues, qui va ser nomenat delegat pel govern de Mariano Rajoy al juliol de 2015, just en el cap de setmana en el qual està previst que arriben al Port de València els migrants de l’Aquarius.

Comparteix

Icona de pantalla completa