Diari La Veu del País Valencià
Extingit l’incendi forestal que ha calcinat dues hectàrees de palmerar i una de pineda a Torrevella

Un incendi forestal ha cremat aquest divendres vora dues hectàrees d’horts de palmeres i una hectàrea de pineda a Torrevella (el Baix Segura). El foc ha sigut controlat per mitjans terrestres i aeris després de més de tres hores actiu, segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers, i ha sigut extingit després de sis hores actiu.

Les flames s’han originat passades les onze del matí al quilòmetre 762 de l’AP7, dins del terme municipal de Torrevella i a l’altura de la urbanització de les Balconades.

Fins a la zona afectada s’han mobilitzat dos helicòpters de la Generalitat i efectius terrestres dels parcs de bombers de Torrevella, Tibi, Guardamar i Villena. L’incendi es troba controlat des de les 14.30 hores. Des de les cinc de la vesprada segueixen en la zona dues brigades per a repassar els punts actius.

La zona arrasada és d’aproximadament 2.000 metres d’horts de palmera i zones de poda de palmeres així com uns 1.000 metres de pins, segons el balanç dels bombers.

Incendi de vegetació a Benissa

D’altra banda, dos helicòpters de la Generalitat i diverses unitats terrestres de bombers treballaven aquesta vesprada en l’extinció d’un incendi de vegetació en camps propers a l’estació de tren de Benissa (la Marina Alta), segons ha informat el 112 en el seu compte de Twitter. El foc ha sigut extingit cap a les set de la vesprada.

El foc ha sigut controlat vora les sis i mitja de la vesprada. Les flames s’han iniciat cap a les 14.20 hores d’aquest dijous a un quilòmetre de l’estació de tren de Benissa, detalla el Consorci de Bombers d’Alacant.

Fins a la zona s’han mobilitzat els mitjans aeris i dues unitats dels bombers forestals de la Generalitat, una d’elles helitransportada. També hi treballen una autobomba, dos vehicles de la Diputació d’Alacant, un agent mediambiental i la unitat de vigilància. Aquestos mitjans són dels parcs de Benissa, Cocoll i Parcent.

Comparteix

Icona de pantalla completa