Diari La Veu del País Valencià
À Punt selecciona 16 projectes universitaris per a la televisió

La primera edició del pitching –sessió curta de presentació de projectes audiovisuals– reunirà el 13 de juny 16 projectes de formats televisius que han sigut seleccionats per una comissió formada per responsables d’À Punt i de les universitats valencianes involucrades en el projecte.

L’organisme ha explicat en un comunicat que entre els formats seleccionats hi ha concursos, webseries, programes d’entreteniment, ficció per al públic juvenil i documentals transmèdia presentats per estudiants de la Universitat de València, la Universitat d’Alacant, la Universitat Politècnica de València, la Universitat Miguel Hernández, la Universitat Jaume I de Castelló i la Universitat CEU Cardenal Herrera.

La iniciativa és una oportunitat per als estudiants d’entrar en contacte amb el sector audiovisual, ja que els permetrà presentar en públic el seu projecte, sotmetre’l a preguntes i comentaris dels professionals i tindre reunions cara a cara amb els encarregats d’avaluar els seus treballs.

S’han triat setze dels 22 projectes presentats, amb una gran representació en la categoria d’entreteniment, amb cinc projectes seleccionats. A més, n’hi ha quatre de les categories de ficció i de noves finestres i tres documentals, mentre que la categoria de ràdio ha quedat deserta.

Els treballs triats han sigut presentats per alumnes de les sis universitats esmentades que cursen graus o màsters de titulacions vinculades a la comunicació i la indústria audiovisual i s’han realitzat durant el curs 2017-2018.

El pitching tindrà lloc el dimecres 13 de juny en l’Aula Magna de la Universitat de València, amfitriona d’aquesta primera edició, i s’emmarca en la política de col·laboració entre les universitats valencianes i À Punt, concretada en diferents convenis en matèria acadèmica, científica i cultural subscrits per la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

Comparteix

Icona de pantalla completa