Diari La Veu del País Valencià
Salvador Navarro revalidarà el seu càrrec al capdavant de la patronal valenciana

L’actual president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, revalidarà el càrrec el pròxim dijous 3 de maig, ja que és l’únic candidat a la presidència de la patronal que ha presentat candidatura. A tres dies de la cita electoral i tancat ja el termini de presentació de candidatures, Navarro ha rebut l’aval del 70 % dels vocals de l’assemblea, 271 d’un total de 395, segons ha informat la CEV en un comunicat.

L’assemblea del pròxim dijous tindrà, en la seua primera part, caràcter ordinari per a l’aprovació de la memòria d’activitats i la liquidació de l’exercici 2017 i el pressupost per a l’any en curs així com per a la ratificació dels acords adoptats per la junta directiva.

Després de la finalització de l’assemblea ordinària es constituirà la taula electoral per a procedir a l’elecció del president, en la qual està prevista la participació del president de la Generalitat, Ximo Puig; del president de la CEOE, Juan Rosell; del president de CEPYME, Antonio Garamendi, i del president del Consell Superior de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, José Vicente Morata, entre d’altres.

També s’espera la presència del president de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), Vicente Boluda; els presidents del ports de València, Castelló i Alacant, Aurelio Martínez, Francisco Toledo i Juan Antonio Gisbert, respectivament, i els secretaris generals d’UGT i CCOO, Ismael Sáez i Arturo León, respectivament.

Comparteix

Icona de pantalla completa