Diari La Veu del País Valencià
El Tribunal Administratiu paralitza tot el concurs de ressonàncies de Sanitat després d’un recurs d’Eresa

El concurs de ressonàncies magnètiques convocat per la Conselleria de Sanitat ha sigut paralitzat íntegrament pel Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals després del recurs presentat per Exploracions Radiològiques Especials (Eresa) a tres dels cinc lots.

El recurs presentat per Eresa se suma a aquells que en el seu moment va presentar el grup IMED a través de les seues dues societats, Hospivalencia 2008 SLU i Gestión Hospidos SL, als altres dos lots i que també van portar a la suspensió provisional d’aquests.

L’última resolució, del 13 d’abril i a la qual ha tingut accés EFE, assenyala en els seus fonaments de dret que l’anàlisi dels motius que fonamenten la interposició del recurs posa de manifest que “els prejudicis que podrien derivar-se de la continuació pels seus tràmits del procediment de contractació són de difícil o impossible reparació”. Per això, se suspén provisionalment el concurs fins que es dicte la resolució del recurs. També s’indica que la suspensió del procediment no afectarà el termini concedit per a la presentació d’ofertes o proposicions pels interessats.

La resolució del Tribunal assenyala que concedeix com a mesura provisional la suspensió del procediment de contractació en relació amb els lots 1, 2 i 3 i adverteix que serà la resolució del recurs la que acorde l’aixecament de la mesura adoptada.

IMED va recórrer els lots 4 i 5 del procediment ‘Servei de realització d’estudis diagnòstics mitjançant ressonància magnètica a la Comunitat Valenciana’. El 4 correspon a la demarcació de València i el 5 a la d’Alacant. Pel que fa als lots 1, 2 i 3, corresponen als departaments de salut de Vinaròs, Requena i la Marina Baixa.

Comparteix

Icona de pantalla completa