Diari La Veu del País Valencià
El País Valencià és el tercer territori on més augmenta la confiança empresarial

La confiança empresarial augmenta de cara al segon trimestre de 2018 respecte al trimestre anterior en deu comunitats autònomes, especialment a les illes Balears, Navarra i el País Valencià, mentre que es redueix en les altres set, sobretot a les illes Canàries.

Segons l’indicador publicat hui per l’Institut Nacional d’Estadística (INE), en termes generals la confiança dels empresaris espanyols puja el 0,4% respecte als tres primers mesos de l’any, enfront dels descensos registrats en els dos períodes anteriors.

Les illes Balears són l’autonomia on més puja aquest índex, un 8,2%, per damunt de Navarra, amb un 3%, i el País Valencià, amb un 2,7 %. La confiança també puja a Catalunya, un 1,8%; a Astúries, un 1,3%, i al País Basc, un 1%.

La confiança empresarial es redueix a Canàries, amb un 3,2 % menys que el trimestre anterior, així com a Galícia, un 3,1%; a Aragó, un 1,7%. i a Múrcia, un 1,3%. Unes altres comunitats, com Castella-la Manxa, Cantàbria i Madrid, han tingut retallades en la confiança empresarial inferiors a l’1%.

Comparteix

Icona de pantalla completa