Diari La Veu del País Valencià
El govern espanyol dubta de la constitucionalitat de la Llei de Coordinació de Policies Locals

La Generalitat Valenciana i el govern espanyol han publicat aquest dimecres l’acord pel qual s’obri la Comissió Bilateral de Cooperació Administració general de l’Estat-Generalitat per a iniciar les negociacions per a resoldre algunes “discrepàncies” sobre la Llei de Coordinació de Policies Locals de la Comunitat Valenciana.

En concret, es tracta dels articles 3.1, 19, 30.1, 31.4, 34.4, 35, 36, 44, 45.5; el títol VIII (art. 91 a 108); la disposició addicional tercera; la disposició addicional cinquena; la disposició transitòria onzena, i la disposició transitòria novena de la llei. Les comissions bilaterals es convoquen per a tractar de solucionar les diferències entre el govern estatal i una autonomia abans de portar l’assumpte al Tribunal Constitucional (TC).

Així, tant en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) com en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) consta que l’objecte d’aquesta comissió és “iniciar negociacions per a resoldre les discrepàncies manifestes en relació amb diversos apartats de la norma”. Així mateix, la resolució indica que es designarà un grup de treball per a proposar a la Comissió Bilateral de Cooperació la solució que procedisca i es comunicarà l’acord adoptat al TC.

Comparteix

Icona de pantalla completa