Diari La Veu del País Valencià
El PP i Ciutadans de Benicàssim s’oposen a ubicar ‘punts violeta’ a l’exterior del Sansan Festival

El portaveu municipal socialista i secretari general de l’Agrupació Socialista de Benicàssim, Miguel Alcalde, lamenta “l’escassa sensibilitat del Partit Popular i de Ciutadans” perquè en l’últim ple celebrat a la localitat es van oposar a la instal·lació de ‘punts violeta’ d’atenció i suport a les dones els dies que hi haja festivals. Benicàssim acull esdeveniments com el FIB i el Rototom, i també el Sansan Festival, que comença aquest dijous i acaba dissabte 31 de març.

De fet, dins del recinte del Sansan Festival sí que hi haurà aquests punts d’informació, però el PSPV-PSOE considera que, durant els dies que se celebren “macroesdeveniments”, és imprescindible prestar aquest servei en zones clau de la localitat.

“Mentre l’esquerra representada en l’Ajuntament va votar a favor, la dreta va rebutjar la proposta en bloc, amb l’excusa que prefereixen estudiar-la”, denuncien els socialistes. I afegeixen que “ens ha contrariat el rebuig dels partits de la dreta de Benicàssim a una mesura que considerem molt positiva, perquè a aquests ‘punts violeta’ habilitats en diferents zones de Benicàssim podrien acudir a demanar ajuda les dones que se sentiren assetjades”.

“Sobretot, ens costa comprendre la falta de sensibilitat de l’alcaldessa, Susana Marqués”, lamenten. Miguel Alcalde acaba dient que se sent decebut “per la inoperància i deixadesa de l’equip de govern, que es nega a prevenir possibles situacions d’abusos, assetjament o violència sobre les dones”.

Comparteix

Icona de pantalla completa