Diari La Veu del País Valencià
Air Nostrum busca a València tripulants de cabina de passatgers

Air Nostrum, l’aerolínia franquiciada d’Iberia per a vols regionals, està immersa en un nou procés de selecció de tripulants de cabina de passatgers (TCP) per a incorporar a la seua plantilla, que arribarà a València el divendres 23 de març.

Dins de la gira que estan realitzant per diverses localitats per a prendre contacte amb possibles candidats, responsables de la companyia assistiran divendres de la setmana pròxima a València a una jornada de portes obertes en la qual s’oferirà als interessats una visió interna de la companyia i de les característiques del treball.

Les entrevistes amb els candidats tindran lloc el divendres 23 de març en l’hotel NH València Center de la ciutat del Túria a les 9.30 hores. Els interessats a assistir als processos de selecció hauran d’introduir prèviament el seu curriculum vitae (CV) en la web de la companyia per a inscriure’s en l’oferta de jornada de portes obertes, ha indicat l’aerolínia en un comunicat.

Els aspirants han d’aportar dues fotos de grandària carnet i una de cos sencer, una fotocòpia del Document Nacional d’Identitat (DNI) o, si calguera, el permís de residència i treball, tres còpies del CV i una certificació dels estudis cursats. Els qui superen l’entrevista personal i les proves psicotècniques tindran la possibilitat de realitzar un curs específic de mes i mig en el qual rebran la formació amb què aconseguiran el certificat de vol juntament amb les habilitacions que els permetran realitzar la seua tasca en les diferents aeronaus de la companyia.

Comparteix

Icona de pantalla completa