Diari La Veu del País Valencià
Moragues destaca que és la primera Magdalena amb connexió d’alta velocitat Madrid-Castelló

El delegat del govern espanyol al País Valencià, Juan Carlos Moragues, ha destacat aquest diumenge “la seguretat que impera en l’inici de la Magdalena” i el fet que, per primera vegada, les festes compten amb connexió AVE entre Castelló i Madrid. Moragues s’ha manifestat així davant els mitjans abans de participar en la Romeria de les Canyes, l’acte central de la segona jornada de les festes de la Magdalena de Castelló.

Així, ha destacat “la seguretat que impera en les festes”, ja que aquest dissabte –el primer dia de festes– no va haver-hi “cap tipus d’incidents i tot va transcórrer amb normalitat”, per la qual cosa cal “felicitar el bon comportament i el civisme de la societat i el treball de cossos i forces de seguretat de l’Estat”. El delegat del govern espanyol confia que tot seguisca transcorrent “amb tranquil·litat” i que la gent “s’ho passe molt bé”.

D’altra banda, Moragues ha destacat l’oferta de Renfe de l’AVE Castelló-Madrid, ja que “és la primera Magdalena amb connexió d’alta velocitat entre ambdues ciutats”, i ha indicat que es preveu vendre més de 5.000 bitllets per a aquestes festes, “la qual cosa demostra la sensibilitat de Foment i Renfe amb les festes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa