Diari La Veu del País Valencià
Oltra: Si em diuen que he entrat com ‘elefante en cacharrería’, no considere que em diguen paquiderma ni grossa

La piulada més popular dels darrers dies al País Valencià ha irromput a la sessió de control al president de la Generalitat. La comparació feta pel secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, de la portaveu adjunta del PPCV, Eva Ortiz, amb “un ximpanzé amb una ballesta” ha produït una picabaralla dialèctica entre la mateixa Ortiz i la seua companya María José Català amb els consellers Rafa Climent i Mónica Oltra, tots dos de Compromís, el partit de Nomdedéu.

La insistència de les diputades del PPCV de demanar a Ximo Puig la destitució de l’alt càrrec d’Ocupació s’ha trobat amb la defensa del superior immediat de Nomdedéu, Rafa Climent, qui ha suggerit als populars que “feren un pensament per a recuperar allò que es diu semiòtica o semiologia per tal de no interpretar un tuit de manera diferent” al que vol dir.

Carregant el vídeo…

Les paraules de Climent han escandalitzat els membres del grup del PPCV. Eva Ortiz s’ha dirigit directament a Ximo Puig per a insistir en el cessament de Nomdedéu. La resposta li ha arribat de la vicepresidenta Oltra, qui ha repetit el suggeriment de Climent al voltant de la recuperació de la semiòtica i ha realitzat un exercici pràctic amb un altre exemple zoològic.

“Si em diuen que he entrat com elefante en cacharrería no considere que m’hagen dit ni paquiderma, ni elefanta, ni grossa. Considere que m’han dit que he entrat amb poca sensibilitat, de manera atrotinada o no serena”, ha puntualitzat Oltra.

I ha continuat: “Quan a algú se li diu que actua com una mona amb ballesta, amb dos pistoles o amb una escopeta sense fiador, se li està dient que ha actuat com vosté: que ha presentat una denúncia sumant malament els conceptes, llevant l’IVA quan li ha interessat i ometent documentació rellevant. Està dient que actua de manera perillosa i imprevisible. I això no és motiu de cessament, sinó motiu perquè vostés llegisquen més a Saussure”.

Comparteix

Icona de pantalla completa