Diari La Veu del País Valencià
L’AVE de Castelló pateix un altre retard de 20 minuts

El diputat estatal del PSPV-PSOE per la demarcació de Castelló, Artemi Rallo, ha denunciat que l’AVE que ha eixit aquest matí a les 6.15 hores de l’estació de Castelló ha arribat a Madrid amb 19 minuts de retard, la qual cosa –en la seua opinió– “deixa en evidència que la inauguració de la passada setmana va tenir més de propaganda que de realitat”.

Rallo ha demanat en un comunicat que el govern de Rajoy “solucione immediatament els problemes existents en aquesta línia o que, almenys, explique què és el que està ocorrent, en honor de la transparència”.

En qualsevol cas, ha explicat que “perquè l’AVE siga creïble i tinga un efecte veritablement positiu sobre el turisme de la província de Castelló ha de tenir prestigi i ha de complir els horaris”

Rallo ha exigit que el govern espanyol “intervinga com més prompte millor” perquè “no ens podem permetre un altra vergonya com la que, durant anys, hem hagut de viure amb l’aeroport de Castelló per culpa de la nefasta gestió del Partit Popular”.

“Ja hem començat amb mal peu perquè, anit mateix, en la televisió que controla el PP, en Televisió Espanyola, ja es va fer un acudit en un programa de màxima audiència –el xat de OT– sobre el mal funcionament de l’AVE Castelló-Madrid”, ha assenyalat.

“És una riota”

Rallo ha instat el president del Partit Popular de la demarcació de Castelló, Miguel Barrachina, que “es moga i que d’una vegada per sempre avantpose els interessos de Castelló als seus i exigisca als seus caps de Madrid que l’AVE a Castelló funcione amb normalitat” perquè no volen “tornar a ser la riota de tot Espanya per culpa de la mala gestió del Partit Popular”.

El diputat també ha denunciat que mentre l’AVE València-Madrid compta amb els més “moderns” vagons, el tren que aquest matí ha cobert el trajecte Castelló-Madrid tenia “poc d’estrena”, ja que “han posat un tren de fa 25 anys, de quan l’Expo del 92 a Sevilla, amb els seients en mal estat, amb brutícia a la vista i sense vagó silenci”

Comparteix

Icona de pantalla completa