Diari La Veu del País Valencià
Turisme presenta a Fitur les accions per a aplegar 4.000 nous ambaixadors de l’hospitalitat mediterrània

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha presentat el Programa d’Hospitalitat Mediterrània, una de les principals iniciatives amb què vol transformar el sector cap a una major professionalització i amb l’objectiu de contagiar “hospitalitat”. Colomer ha destacat que es tracta d’una iniciativa que arribarà a totes les destinacions turístiques del País Valencià. Així hi ha projectades 270 accions de formació, tallers, xarrades per a arribar a uns 4.000 “ambaixadors d’hospitalitat” en els pròxims 18 mesos.

“És una iniciativa transformadora que situa les persones i la condició humana en el centre de la nostra promesa turística. Serà l’element diferenciador que ens situarà en tots els mercats perquè volem encadenar el turisme a la qualitat i condició humana”, ha dit Colomer en l’acte principal de l’Agència Valenciana del Turisme (AVT) del matí en què s’ha inaugurat la Fira Internacional del Turisme (Fitur).

En aquest sentit, Colomer ha assegurat que el principal atractiu turístic del País Valencià són els seus habitants i la seua idiosincràsia. “No ens serveix qualsevol tipus d’hospitalitat, aspirem a la màxima. Si ho fem bé serà rendible i tindrem un retorn econòmic que ens farà ser més competitius encara”, ha assenyalat. Per aquest motiu, el responsable de l’AVT ha confiat que l’estratègia engegada fa dos anys situe el sector a l’avantguarda. “Hem de ser competitius i liderar valorant tots els nostres productes i recursos”, ha indicat, alhora que ha destacat que la nova estratègia ha donat ja els seus fruits. “Hem crescut, però no volem créixer de qualsevol manera”, ha indicat.

Francesc Colomer, que s’ha mostrat molt satisfet per l’acollida de la proposta entre els empresaris i agents del sector, ha dit que “volem escriure una història d’amor amb la resta del món i que siga corresposta. “Estem convençuts que la gent que ens visitarà ens recordarà i s’enamorarà del nostre patrimoni”, ha reblat.

Comparteix

Icona de pantalla completa