Diari La Veu del País Valencià
Detingut l’home atrinxerat a casa de la seua exparella a Requena

L’home que s’havia atrinxerat aquest dimecres a casa de la seua exparella a Requena (la Plana d’Utiel) després de botar-se una ordre d’allunyament ha sigut detingut per dos agents de la Guàrdia Civil que han pogut accedir a l’interior de l’habitatge, al carrer de la Verema, aprofitant un descuit del presumpte autor dels fets, que ha sigut traslladat a dependències de la Benemèrita, segons ha pogut saber Europa Press.

La víctima es trobava aparentment en bon estat físic en arribar els agents. Segons fonts consultades per Europa Press, la parella havia mantingut una relació d’un any que es va trencar al novembre per un presumpte maltractament cap a la dona i pel qual es va acordar la mesura d’allunyament que pesava sobre l’ara detingut.

No obstant açò, el detingut, de 32 anys, s’ha presentat aquest dimecres al matí a casa de la seua exparella, amb un arma blanca, i s’ha atrinxerat a l’interior. Prèviament s’havia llevat la polsera que portava per a incomplir l’ordre d’allunyament, el que ha alertat mitjançant un avís la Guàrdia Civil.

Des de la casa, l’home ha mostrat una actitud “violenta i agressiva” i ha començat a llançar objectes per la finestra, entre ells, un finestral, que ha caigut sobre un cotxe aparcat en la via pública, al qual li ha trencat la lluna davantera.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat agents de la Guàrdia Civil, que han acordonat la zona, serveis mèdics i bombers. Dos agents han aprofitat un descuit de l’home, han entrat i l’han immobilitzat per a poder-ho detenir.

Segons ha explicat als mitjans el cap de la Policia Local de Requena, José Ramón García, s’ha rebut un avís del 112, a través d’una veïna, “per un problema de violència de gènere”. L’agent ha assegurat que per la balconada es podia veure que el presumpte autor dels fets, que ha començat a llançar objectes per la finestra, portava un ganivet amb el qual estava amenaçant a la dona. Per aquest motiu, han requerit la col·laboració de la Guàrdia Civil.

El delegat del govern al País Valencià, Juan Carlos Moragues, ha agraït l’actuació de la Guàrdia Civil en un missatge en el seu compte de Twitter: “Vull agrair especialment l’actuació de hui a Requena de la Guàrdia Civil. La vostra eficàcia ha evitat una desgràcia. Gràcies”.

Comparteix

Icona de pantalla completa