Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig acomiada els voluntaris socialistes enviats a la campanya catalana

El secretari general del PSPV, Ximo Puig –acompanyat per l’estat major de la formació, el subsecretari general, Manolo Mata, i el secretari d’Organització, José Muñoz– ha acomiadat aquesta vesprada al quarter general de Blanqueries el mig centenar de militants del PSPV que s’han mobilitzat per a viatjar fins a Catalunya per a col·laborar demà com a apoderats del Partit dels Socialistes de Catalaunya (PSC) en les eleccions al Parlament que se celebren arran de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola.

Ximo Puig ha enviat un missatge de “suport, cooperació i solidaritat” amb els socialistes catalans i ha remarcat que l’objectiu d’aquest viatge és “donar tot” el seu “suport als qui defensen els valors de la solidaritat, la llibertat i la igualtat, com fa el PSPV, i que representen un projecte polític que cerca acostar postures i aposta per suturar les ferides des del diàleg”.

El també president de la Generalitat s’ha referit als comicis: “Respectarem la decisió dels catalans, però volem traslladar-los des d’ací el nostre desig que se supere el frontisme perquè els estimem i volem continuar vivint junts”.

En aquesta línia, Ximo Puig ha apuntat que el País Valencià “té molts lligams amb Catalunya” i que, per tant, els socialistes se senten “totalment implicats amb el futur de l’autonomia veïna i la seua relació amb la resta d’Espanya”. Puig no ha volgut aventurar resultats, però s’ha declarat “absolutament convençut de la maduresa de la societat catalana i de la democràcia” i que “els catalans votaran pels qui creuen que els representaran millor”.

Comparteix

Icona de pantalla completa