Diari La Veu del País Valencià
Cultura i tradicions per al Nadal d’Albal

Albal omple els dies de Nadal amb nombroses activitats per als més xicotets, a banda dels actes tradicionals d’aquestes dates i esdeveniments culturals i esportius. Així, el divendres 22 de desembre, la Casa de Cultura acollirà, a les 22.30 hores, el concert ‘Cinc en Swing’, amb entrada gratuïta. El dissabte 23 serà el torn de la Societat Joventut Musical d’Albal, que oferirà el seu tradicional Concert de Nadal, en què participaran totes les seues agrupacions. El concert començarà a les 19.30 hores i tindrà una finalitat solidària, ja que els assistents podran aportar aliments no peribles que es lliuraran als serveis socials municipals i altres associacions. L’entrada també serà gratuïta.

Aquest mateix dia el municipi tindrà un Pare Noel a la plaça del Jardí. Els xiquets i xiquetes podran acostar-se d’11 a 14 hores i de 17.30 a 20.30 hores per a lliurar la seua carta. La novetat d’enguany és la instal·lació d’una cabina de fotografia instantània perquè tots els participants puguen emportar-se la seua foto en paper amb el Pare Noel, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants d’Albal.

A més, enguany, la Fira de Nadal arribarà els dies 27 i 28 de desembre amb una gran varietat d’activitats per a xiquets i joves. Hi haurà jocs, gegants, inflables, futbolins, tallers de decoració nadalenca i treballs manuals, taules de ping-pong i ‘air hoquei’, a banda de zona infantil amb circuits de psicomotricitat i inflables per als més petits, entre d’altres atraccions. L’esport tindrà la seua cita nadalenca el 31 de desembre a les 18 hores, quan començarà la Sant Silvestre al costat de l’ajuntament. Els dorsals es lliuraran mitja hora abans del seu inici.

El dia 3 de gener serà el torn del cinema familiar, amb la projecció de la pel·lícula Capità Calçotets a les 18h a la Casa de Cultura. A continuació, es lliuraran els premis del concurs de pessebres i postals de Nadal. L’endemà, el dijous 4 de gener, en la biblioteca municipal hi haurà un contacontes a càrrec del grup Xana Teatre, que interpretarà Vaja parell de pallassos a les 18 hores. Per a finalitzar les activitats nadalenques, el 5 de gener a partir de les 18 hores se celebrarà la tradicional cavalcada dels Reis d’Orient, amb lliurament d’obsequis per als xiquets i xiquetes participants.

Comparteix

Icona de pantalla completa