Diari La Veu del País Valencià
La Banda Municipal de València duu el ritme del Nadal al Palau

Torna un dels concerts més esperats de la programació nadalenca del Palau de la Música de València. La Banda Municipal serà la protagonista del programa d’aquest diumenge, que comptarà amb el tradicional Concert de Nadal.

La presidenta del Palau, Glòria Tello, assistirà a aquest programa ple de polques i marxes vieneses i amb una selecció de cèlebres nadales de tot el món. D’aquesta manera, el mestre Fernando Bonete dirigirà la centenària agrupació bandística amb un programa i dues parts diferenciades en les quals es podran escoltar obres d’esperit vienés com són les polques i marxes Tren d’excursió, Sense preocupacions i la cèlebre Marxa Radetsky de la família Strauss, així com La viuda alegre de Franz Lehar.

El públic assistent també gaudirà d’una Selecció de cançons de Benny Goodman de Naohiro Iwai, de la Rapsòdia hongaresa núm. 2 de Franz Liszt, la Festa de les trompetes de Leroy Anderson, de l’obertura Guillermo Tell de Rossini i de l’Ave Maria de Charles Gounod.

En l’altra part del concert no faltarà una àmplia varietat de nadales molt entranyables i conegudes del món, que seran cantades pel tenor valencià Vicente Ombuena, com són les populars En Nadal, La Nit de Nadal i Cantant el Nadal i, per descomptat, White Christmas d’Irving Berlin i la nadala Nit de Pau de Franz Gruber.

Comparteix

Icona de pantalla completa