Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig, al Congrés Provincial de València: Catalunya ens necessita

El cap del Consell i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha expressat aquest dissabte “tot el suport dels socialistes valencians al PSC i a Miquel Iceta per la seua valentia, per dir el que uns altres no s’atreveixen per qüestions electoralistes i per ser l’únic partit polític capaç d’aconseguir que a Catalunya se supere l’immobilisme i la fractura”.

Puig ha llançat aquest missatge durant la seua intervenció en l’obertura del III Congrés Provincial del PSPV de València, on ha lamentat no poder acompanyar a Iceta en el míting central de campanya del PSC a Girona, segons informen els socialistes en un comunicat.

També ha anunciat que mig centenar de militants valencians ajudaran com a apoderats els socialistes catalans durant la jornada electoral del pròxim dijous.

“Catalunya ens necessita i la resta d’autonomies necessitem a Catalunya”, ha emfatitzat el president de la Generalitat, per a qui “el 21-D no solament els catalans es juguen el seu futur, sinó també la resta d’espanyols”.

Sota aquest prisma, ha agraït “de tot cor” i “com a socialista, valencià, demòcrata i federalista, el treball i el sentit comú del PSC”.

Puig ha assegurat que aportarà “la solució per a Espanya, per a Catalunya i per a la Comunitat”, que “fa temps” que van dissenyar els socialistes: “Un federalisme que garantisca la igualtat dels ciutadans i reconega la singularitat dels territoris”.

Comparteix

Icona de pantalla completa