Diari La Veu del País Valencià
Eva Ortiz: Aquesta comunitat continua en peu exclusivament pel govern de Rajoy

La coordinadora del PP valencià, Eva Ortiz, ha aprofitat la seua intervenció de benvinguda als parlamentaris del seu partit, que es reuneixen entre hui i demà a Alboraia, per a agrair a Mariano Rajoy la “defensa” continua dels interessos dels valencians.

En un discurs en què ha criticat el “sectarisme” del govern del Botànic i ha assegurat que els partits d’esquerres han desplaçat el PP de la Generalitat “per a col·locar els seus amics”, Ortiz ha afirmat que el País Valencià “continua en peu només gràcies al govern de Rajoy”.

“Gràcies al govern d’Espanya hi ha inversions i finançament. No per Puig ni per Oltra; per Rajoy. Amb eines com el FLA (Fons de Liquiditat Autonòmica). Cal reconéixer-ho encara que no vulguen. També amb inversions concretes en carreteres, Corredor Mediterrani, ports i aeroports. I milions d’euros en política de justícia, d’atur, de dependència, habitatge i indústria”, ha recitat la número 2 del PPCV.

Per això, davant de dirigents del PP espanyol com el sotssecretari de Política Autonòmica, Javier Arenas, i el coordinador general, Fernando Martínez Maillo, Ortiz ha donat les gràcies expressament. “Diuen en la meua terra que és de ben nascuts ser agraïts. Per això volem traslladar-li al president, i demà li ho direm, que moltíssimes gràcies per defensar aquesta comunitat sempre”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa