Diari La Veu del País Valencià
Paterna bonificarà un 50% de l’abonament del Metro als estudiants de la localitat

L’Ajuntament de Paterna ha obert aquest dijous el termini perquè els estudiants empadronats en el municipi sol·liciten la targeta transport de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i ha anunciat que bonificarà el 50 per cent dels costos dels abonaments actuals a tots els estudiants.

El nou abonament tindrà una validesa de nou mesos, d’octubrel de 2017 a juliol del 2018, i durant aquest període els beneficiaris podran realitzar viatges il·limitats en les zones de la seua elecció, segons fonts municipals.

El preu de l’abonament varia en funció de les zones triades per l’usuari, així com si es tracta de renovació o de nova targeta. D’aquesta manera, per a una sola zona el cost total dels nou mesos serà de 267 euros; 333,20 euros per a dues zones; 397,75 per a tres zones, i 452,30 pel a les quatre zones de què disposa Metrovalencia. A aquest preu se sumarien dos euros en cas de renovació de targeta o quatre euros en cas de sol·licitar-se una nova.

La regidora d’Infraestructures, Núria Campos, ha avançat que “des de l’Ajuntament s’està tramitant una subvenció sobre els preus actuals del 50% amb la Generalitat Valenciana i el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques”. Així, una vegada aprovada la subvenció, l’Ajuntament s’encarregaria de reemborsar el 50% del pagament a tots aquells estudiants que hagueren sol·licitat la targeta.

Comparteix

Icona de pantalla completa