Diari La Veu del País Valencià
Turisme i Hosbec faran servir ‘influencers’ per a combatre les estades en apartaments il·legals

L’Agència Valenciana del Turisme (AVT) i l’Associació Empresarial d’Hostaleria de Benidorm, de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana (Hosbec) impulsaran noves accions de promoció de l’oferta turística del País Valencià en els mercats estatals i internacionals durant 2017, després de signar aquest dimarts el conveni de col·laboració que anualment subscriuen ambdues entitats.

La Generalitat ha destacat que es tracta d’un dels convenis de major import de l’Agència Valenciana del Turisme, ja que preveu contribuir amb 510.000 euros al pla de promoció turística que desenvoluparà Hosbec, segons ha indicat l’administració valenciana a través d’un comunicat.

El projecte inclou accions amb ‘influencers’ –persones amb credibilitat sobre una matèria que generen acceptació sobretot en les xarxes socials– amb diferents objectius, entre ells, impulsar l’allotjament en hotel davant els habitatges turístics il·legals i una campanya específica al Regne Unit per a informar de l’efecte de les reclamacions falses. A més, el lema de la campanya de l’AVT ‘Mediterrani en Viu’ serà utilitzat també en totes les accions d’Hosbec per a reforçar l’impacte i la consolidació de marca.

Després de la signatura del conveni, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat “l’important paper que té el sector empresarial, com el que representa Hosbec, per a mostrar la imatge de la Comunitat Valenciana per tot el món” i ha posat l’accent que el turisme “són aliances en les quals hem de trobar un punt d’intersecció per a buscar la major eficàcia en l’objectiu d’impulsar l’activitat turística”.

Per la seua banda, el president d’Hosbec, Antoni Mayor, ha destacat que el pla no solament se centra a Benidorm, sinó que s’amplia a tota la Costa Blanca i les principals zones turístiques del País Valencià, com Gandia, Benicàssim, Orpesa o Peníscola.

Comparteix

Icona de pantalla completa