Diari La Veu del País Valencià
Amazon comença a operar des de Paterna

Amazon ha confirmat hui l’entrada en funcionament d’una estació logística a Paterna, la primera que obri al País Valencià. La inauguració d’aquest nou centre, amb una superfície aproximada de 15.200 m2, suposarà la creació de vora 80 llocs de treball directes a tot l’Estat al llarg de l’any vinent.

John Tagawa, vicepresident d’Amazon Logistics per a la UE, afirma que “la nova estació de Paterna reforça la nostra xarxa de distribució a Espanya, i ens permet satisfer les necessitats de lliurament dels nostres clients i oferir un millor servei a totes les empreses que venen els seus productes en Amazon. Així mateix, també ajuda les empreses independents de paqueteria de cada regió a fer créixer els seus negocis, ja que els oferim solucions tecnològiques d’última generació perquè realitzen el lliurament de les comandes d’Amazon.”

D’altra banda, l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha comentat que el seu municipi és “el cor empresarial de la Comunitat. Amb l’arribada d’Amazon, Paterna puja un nivell més i es converteix en Prime”. I ha afegit que, “com a alcalde, em sent molt satisfet amb el treball conjunt realitzat durant aquests mesos entre Amazon i l’ajuntament, que ha finalitzat amb l’arribada de la multinacional al nostre parc empresarial Táctica”.

Comparteix

Icona de pantalla completa