Diari La Veu del País Valencià
Puchol II i Monrabal sumen la primera victòria en Copa a costa de Francés i Fèlix
Puchol II i Monrabal (Ajuntament de Vinalesa) van aconseguir ahir la seua primera victòria en la Copa – President de la Diputació de València en el trinquet de Borriana.

Francés i Fèlix (Ajuntament de Dénia) s’havien d’enfrontar als actuals subcampions de la Copa amb urgències, ja que van caure en la jornada inaugural contra l’equip de Pere Roc II i Jesús, vigents campions. La parella que representa l’Ajuntament de Dénia, de blau, va començar l’enfrontament millor que en el seu primer compromís, i la partida va arribar igualada a 30 amb un gran joc dels quatre escalaters. Francés va millorar les seues prestacions i Félix va agarrar pes en el seu equip.

Tanmateix, Puchol II i Monrabal, de roig, van començar a posar una velocitat de creuer que els seus contrincants no van poder seguir. Monrabal va fer una gran partida, mentre que Puchol va rendir al seu nivell habitual, fent poquíssimes errades. La parella roja va procurar evitar que Fèlix entrara en joc i això ho van pagar car els blaus, que no van ser capaços de trobar de nou el seu joc. Al remat 60 – 40 per a Puchol II i Monrabal, que empaten a punts amb Pere Roc II i Jesús.

Francés i Fèlix es queden a la vora de l’eliminació, ja que només els falta jugar una partida contra Santi de Silla i Santi de Finestrat (Ajuntament de Guadassuar), equip que encara no s’ha estrenat a la competició.

Per a llegir totes les notícies relacionades amb la Copa, punxeu ací: X Copa Diputació de València d’Escala i Corda.

Per a veure la classificació de la Copa, punxeu ací: Classificació de la X Copa – President de la Diputació de València.

Per a veure els resultats i el calendari de la Copa, punxeu ací: Resultats i Calendari de la X Copa – President de la Diputació de València.

Puchol II i Monrabal sumen els seus primers tres punts. / LLUÍS RAMOS.

Comparteix

Icona de pantalla completa