Diari La Veu del País Valencià
Air Nostrum uneix València amb Vigo i Astúries fins a setembre

L’aerolínia valenciana Air Nostrum inicia aquest cap de setmana les rutes que uneixen València amb Vigo i Astúries. Aquest divendres es posa en marxa l’enllaç amb Vigo i Astúries, amb quatre freqüències setmanals, i estarà operatiu fins al 3 de setembre, mentre que la ruta amb Astúries començarà a funcionar aquest diumenge i estarà operativa fins al 3 de setembre.

Els bitllets per als dos enllaços es poden adquirir des de 39 euros per trajecte i els índexs d’ocupació per als primers dies superen el 70%, segons ha indicat, en un comunicat, la companyia franquiciada d’Iberia per a vols regionals. En les setmanes centrals de l’estiu es posaran en marxa connexions directes amb Gran Canària, Fuerteventura i Lanzarote.

Aquestes rutes estacionals se sumen a les rutes que Air Nostrum opera de forma regular durant tot l’any i que continuen aquests mesos: Madrid, Barcelona, Sevilla, Bilbao, Màlaga, Tenerife, Eivissa i Menorca.

425 milions d’euros de facturació

Air Nostrum va tancar 2016 amb una facturació de 425 milions d’euros, un 2,5% més que l’any anterior, i va guanyar 6,8 milions d’euros, un 39,4% menys. La davallada del benefici va tindre com a causes l’apreciació del dòlar i el baix cost del combustible, que va causar una “sobreoferta brutal en el mercat de les aerolínies a Europa”, segons va indicar el president de l’aerolínia, Carlos Bertomeu.

Comparteix

Icona de pantalla completa