Diari La Veu del País Valencià
El programa T’Avalem permet a 910 joves accedir a un contracte de formació

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha anunciat que 910 joves accediran a un contracte de formació amb T’Avalem, els talers d’ocupació engegats pel Servef per a inserir en el mercat laboral aturats menors de 30 anys. Nomdedéu ha fet aquestes declaracions durant la inauguració del projecte T’Avalem Fàbrica de la Llum, a la Vall d’Uixó, on participen 20 joves.

El programa permet als joves inscrits en el Servef i en el Pla de Garantia Juvenil accedir durant un any al salari mínim interprofessional mentre reben almenys un 25% de formació teòrica. En acabar la seua participació en T’Avalem rebran un certificat de professionalitat que els acreditarà per a exercir una competència professional.

Nomdedéu ha incidit en les ajudes a la contractació a les empreses del programa Avalem Joves, que contempla subvencions de fins a 9.000 euros, o el programa Avalem Joves +, que promou la contractació de joves en les entitats locals i que, segons ha indicat. “està resultant un èxit de convocatòria”.

Comparteix

Icona de pantalla completa