Diari La Veu del País Valencià
Puig insisteix que Díaz és la millor alternativa per als valencians

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat que ha donat suport a Susana Díaz com a candidata per a liderar el PSOE perquè creu que és “el millor” per al País Valencià i per al partit, “en aquest ordre”. És per això que continua pensant que és “la millor alternativa” per als valencians.

Puig ha fet aquestes declaracions en ser preguntat per si tornaria a apostar per la presidenta de la Junta d’Andalusia després de conéixer-se els resultats d’avals que ha obtingut en relació amb la candidatura de Pedro Sánchez. El cap del Consell ha assenyalat que es tracta d’una qüestió que té a veure amb cada militant, tot valorant la participació “massiva”. “Crec que és important que els militants responguen quan són citats i que hi haja vitalitat al partit”, ha dit. Això no obstan,t Puig ha subratllat que ell es dedica fonamentalment a la gestió de la Generalitat.

El cap del Consell també ha dit que la confiança de les bases es produeix quan hi ha interpel·lació directa. “Hi haurà un dia per a votar i, per tant, cal esperar fins que voten els militants”. Puig també ha sigut preguntat per si creu que els resultats de la votació seran diferents dels de la recollida d’avals i ha insistit que els militants votaran “en llibertat”.

El secretari general del PSPV-PSOE també ha subratllat que els resultats de les primàries del PSOE no condicionaran la seua decisió de presentar-se a la reelecció com a màxim responsable dels socialistes valencians. Puig ha insistit que va prendre la decisió de donar suport a Díaz i que la manté perquè és bo per al partit, però sobretot per a la Generalitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa