Diari La Veu del País Valencià
Èxit de la II Travessia de Les Palmeres de Sueca

Al voltant de 350 esportistes es donaren cita a la Platja de les Palmeres de Sueca

La II Travessia Platja Les Palmeres que s’ha celebrat este diumenge, 2 d’abril, i que ha estat organitzada pel Club Natació Sueca amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca ha estat tot un èxit de participació malgrat que, ahir també, en diferents localitats mediterrànies se celebraren altres proves del mateix caràcter esportiu.

Tot i la baixa temperatura encara de les nostres aigües, sobre els 15º C, han estat moltes i molts les valentes i els valents que s’han atrevit amb el repte. La xifra ha estat més o menys dintre de les previsions que des de l’organització havien previst, al voltant de 350 nedadors i nedadores van prendre l’eixida, en el que fou un diumenge assolellat i amb la mar tranquil·la. 180 nedadors s’apuntaren a la prova de 1500 metres, mentre que a la de 3000 uns 160 nedadors.

En la classificació general, en la categoria de 1500 metres, Carlos Cruz Marín, del CN Master Arena Alicante, va resultar el guanyador de la prova, mentre que en la classificació femenina, la primera en arribar a meta va ser Pilar Martí Brines del CA Safor-Delikia Sport. En la classificació masculina local, el guanyador fou Alex Bonet Hermidia, del Club Triatló Sueca.

Quant a la categoria de 3000 metres, el vencedor i la vencedora han revalidat el títol, atès que en l’anterior edició ja es van fer amb la victòria de la I Travessia. En la categoria masculina, el guanyador ha estat Víctor Benages Simó, del Club Triatló Huracán; mentre que en la categoria femenina ha estat guanyadora Esther Rico Iniesta, de Boquerones Team. Pel que fa a la classificació local masculina, el primer en arribar a meta va ser David Baldoví Ortiz, i en la classificació local femenina el primer lloc va ser per Andrea Fos Corberá, del Club Triatló Sueca, qui també ha revalidat el títol.

El regidor d’Esports, Vicent Baldoví ha volgut remarcar que “esta segona edició de la travessia ha estat tot un èxit malgrat coincidir, en calendari, amb altres dos proves esportives similars en altres localitats, però a més ha estat possible gràcies a la magnifica organització que s’ha realitzat conjuntament des del club Natació Sueca, el consistori i els clubs locals col·laboradors”.

Per la seua part, el president del Club de Natació de Sueca, Pau Tomás ha apuntat que “tant nedadors com aficionats han gaudit d’un gran dia de natació. Estem molt satisfets del resultat, perquè a més es tracta d’una travessia complicada d’organitzar atès que es tracta d’un circuit triangular i dues distàncies diferents. Per això hem tingut en compte tots els detalls tècnics de la prova per a no tenir problemes una vegada estigueren a l’aigua tots els participants”. Tomás, també ha volgut agrair la seua implicació a la Regidoria de Serveis i d’Esports de Sueca i al Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil.

A més, els nedadors i nedadores van rebre el suport del públic, familiars, amics, aficionats a este esport i curiosos que estaven esperant-los a la meta.

Comparteix

Icona de pantalla completa