Diari La Veu del País Valencià
Insults i agressions homòfobes a un alumne d’un institut de Gandia
RedactaVeu / Gandia

La diputada autonòmica d’EUPV, Esther López Barceló, ha qualificat de “gravíssims” els fets ocorreguts a l’institut Tirant Lo Blanch de Gandia, on un alumne ha patit insults i agressions homòfobes. “Hem d’actuar d’immediat contra aquestes actituds. La Conselleria no pot estar de braços creuats, i la corresponent investigació dels fets ha de venir acompanyada de mesures per evitar que es reproduïsquen més casos d’aquest tipus a les aules del País Valencià”.

Esquerra Unida reclama a la Conselleria que pose en marxa d’immediat una campanya escolar contra l’homofòbia.

La parlamentària ha demanat a la Conselleria “que s’involucre de manera seriosa en aquest assumpte”. López Barceló ha anunciat que el seu grup parlamentari presentarà una Proposició No de Llei en Les Corts respecte aquesta qüestió, “perquè considerem imprescindible l’educació en igualtat als centres escolars. És aquesta educació la que combat la intolerància, la desigualtat, la discriminació…comportaments absolutament rebutjables, com la violència de gènere, la xenofòbia o la homofòbia. Per això, com diu l’eslògan de l’activisme LGTBI, cal una escola sense armaris”.

Esquerra Unida posarà també en coneixement de l’Observatori de la Diversitat d’Orientació Sexual i Identitat de Gènere (ODOS) els fets ocorreguts a l’institut Tirant lo Blanch de Gandia.

Comparteix

Icona de pantalla completa