RedactaVeu / València

Marga Sanz ha manifestat que “amb la nostra presència volem expressar, de forma clara i contundent, el rebuig d’Esquerra Unida a l’escalada de repressió i criminalització de la mobilització sindical per part del Govern del Partit Popular. Tot això té una clara intenció intimidatòria contra les mobilitzacions creixents de la classe treballadora i la ciutadania enfront de les polítiques de retallades dictades per la ‘troika’ i aplicades fidelment per Rajoy i Fabra”.

Per a la coordinadora d’EUPV, es tracta de “polítiques injustes i ineficaces que estan sumint la nostra societat en un procés d’empobriment i precarietat insuportable”. A més, ha assenyalat Sanz, aquesta escalada repressiva cap als moviments socials i els sindicats de classe “pretén concretar-se en una nova Llei Mordassa del Govern que suposa un clar atemptat contra les llibertats democràtiques i els drets fonamentals reconeguts en la Constitució i pot deixar-nos en un permanent estat d’excepció, devaluant la nostra democràcia”.

Esquerra Unida reitera el seu compromís amb la defensa de les llibertats i de la democràcia, denuncia la repressió que des dels governs de la dreta es practica enfornt de les posicions crítiques a les seues polítiques i manifesta la seua solidaritat amb el dirigent de la Intersindical Valenciana, Vicent Mauri.

Comparteix

Icona de pantalla completa