Diari La Veu del País Valencià
Petrer organitzar una jornada sobre “registre electrònic”
Dimarts que ve, 20 de desembre, a les 18:00 hores, al Centre de Participació Les Ceràmiques, les Regidories de Noves Tecnologies i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Petrer han organitzat una jornada informativa sobre certificació electrònica dirigida, sobretot, a associacions, entitats jurídiques i empreses. Una xerrada gratuïta que no necessita d’inscripció prèvia.
Sobre la base de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, els tràmits i gestions d’associacions, col·lectius i empreses amb l’administració pública han de realitzar-se de manera electrònica. Això implica que les més de 200 associacions inscrites en el registre de la Regidoria de Participació Ciutadana de Petrer i les empreses locals hagin de canviar els documents físics que s’utilitzaven fins ara per dur a terme els tràmits amb l’Ajuntament de manera electrònica.
Donada la recent implantació d’aquesta llei i els dubtes que han sorgit en el teixit associatiu del municipi, des de l’Ajuntament de Petrer s’ha organitzat aquesta xerrada per informar i formar sobre el procés de registre electrònic. En la xerrada, s’explicarà, per exemple, com es demana el certificat electrònic, quins passos cal seguir, quin cost té…, a més de mostrar un cas pràctic de com contactar de manera electrònica amb l’Ajuntament. Per a això, la xerrada serà impartida per Ramón Moreno, de l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica de la Generalitat Valenciana; i Gaspar Verdú, Cap de l’Oficina Tècnica d’Informàtica de l’Ajuntament de Petrer.
La xerrada està dirigida principalment a les més de 200 associacions i col·lectius del municipi que necessiten formar-se en aquesta matèria per realitzar les gestions amb l’Administració Pública que la nova llei exigeix.

Comparteix

Icona de pantalla completa