Diari La Veu del País Valencià
La directora general de Prevenció d’Incendis Forestals i el director general de Mitjà Natural visiten Petrer
La visita té com a objecte veure in situ els emplaçaments de tres futurs dipòsits d’aigua per a prevenir incendis i comprovar l’estat de l’àrea recreativa de Racó Bell.

Petrer va rebre divendres passat la visita del Director General de Mitjà Natural, Toni Març, i de la Directora General de Prevenció d’Incendis Forestals, Delia Álvarez, amb l’objectiu de conèixer les necessitats i característiques del mitjà natural que hi ha a Petrer. En aquest sentit, tots dos funcionaris de la Conselleria van ser acompanyats per l’edil de Medi ambient, Silvia Rodríguez, i pel personal tècnic de la regidoria així com el responsable comarcal dels agents forestals, Pepe Torregrosa, els qui van guiar als responsables de la Conselleria en la seua visita al terme municipal.

La visita es va centrar, en primer lloc, en els punts d’interès on es pretén la instal·lació de tres dipòsits d’aigua per a la prevenció d’incendis forestals. Es tracta d’una proposta nascuda en el si del Consell de Medi ambient i que va ser transmès des de la regidoria a la Conselleria en una reunió durant el passat mes de Juny.

En aquest sentit, l’edil de Medi ambient ha manifestat la intenció d’ambdues administracions de col·laborar de manera contínua en la prevenció d’incendis de la localitat.

Els responsables mediambientals de la Conselleria també van tenir temps de poder veure l’àrea recreativa de Racó Bell, la titularitat del qual és de la Conselleria, per a veure el seu estat i plantejar millores en el mateix. Al mateix temps, tots dos responsables van tenir temps de veure el Paratge Natural Municipal de l’Arenal de lAlmorxò, un enclavament únic en la geografia.

Finalment, els dos responsables de la Conselleria van mantenir una reunió amb la regidora per a abordar els treballs relacionats amb el Paisatge Protegit de la Serra del Cid i el Maigmó. En l’actualitat, s’està treballant en la composició del Consell de Participació del paisatge.

Comparteix

Icona de pantalla completa