Diari La Veu del País Valencià
Dos voluntaris de Protecció Civil de Petrer condecorats per la seua trajectòria
Dissabte passat 19 de novembre, en un acte celebrat al Centre d’Emergències 112 de L’Eliana (València), Juan Antonio Calpena Verdú i Vicente Poveda Camarasa van ser condecorats per la seva trajectòria de més de 25 anys com a voluntaris de Protecció Civil de Petrer.

En un acte en el qual es va reconèixer la labor de diversos militars, voluntaris de Creu Vermella i Protecció Civil, els dos voluntaris petrerenses van rebre el distintiu de plata de mans José María Ángel Batalla, Director General d’Emergències de la Generalitat. És la primera vegada que en aquest acte es reconeix una trajectòria de servei a voluntaris de Protecció Civil, ja que, fins avui, les condecoracions s’havien lliurat a persones per la seva actitud heroica en algun succés.

Aquesta agrupació, que en 2015 va complir 30 anys de vida a Petrer, desenvolupa una important labor a nivell organitzatiu i de seguretat en totes les activitats esportives, culturals, festives… que tenen lloc en el municipi. Actualment compta amb una mica més de 30 voluntaris i voluntàries.

Comparteix

Icona de pantalla completa