Diari La Veu del País Valencià
Petrer actua en l’Avinguda del Guirney per millorar la seguretat vial
L’Ajuntament de Petrer ha dut a terme treballs d’adequació dels elements de regulació i senyalització del tràfic de l’Avinguda del Guirney amb l’objectiu de millorar la seguretat vial i contribuir a reduir la sinistralitat d’aquest important vial del municipi.

Els treballs realitzats en l’Avinguda del Guirney s’han centrat a ampliar l’amplària de tots els carrils de 3m. a 3,50m., amb el propòsit d’evitar col·lisions; i, a les zones de corba de tots dos sentits, limitar la circulació a un carril, per afavorir la reducció de velocitat per part dels conductors. A més, s’ha aprofitat l’actuació per renovar tota la pintura vial de l’avinguda (passos de vianants, línies de separació de carrils i illetes). Els canvis realitzats han permès la creació en la pròpia avinguda de sis places d’aparcament.

Després dels accidents de trànsit ocorreguts en aquesta avinguda el passat estiu, des de la Regidoria de Policia i Educació Vial, responsable de la regulació del tràfic i de la seguretat vial de Petrer, es va optar per portar a la Comissió de Mobilitat l’estudi de possibles mesures que contribuïssin a millorar la seguretat i reduir la sinistralitat de l’Avinguda del Guirney.

Des de l’Ajuntament de Petrer es demana als i les conductores de Petrer màxim respecte a la nova senyalització per garantir la seguretat de tots els veïns i veïnes i no haver de lamentar accidents greus com l’ocorregut el passat mes d’agost, en el qual un jove va perdre la vida.

Comparteix

Icona de pantalla completa