Diari La Veu del País Valencià
Les Carasses modifiquen provisionalment el seu recorregut habitual
Les Carasses del proper dissabte 22 i del diumenge 30 d’octubre canvien el seu recorregut habitual a causa d’una actuació de millora del sistema de clavegueram que la Regidoria de Serveis està duent a terme al carrer Gabriel Brotons.

Dissabte que ve 22 i el diumenge 30 d’octubre les tradicions Carasses tornaran a prendre el casc històric de Petrer. No obstant això, a diferència del primer diumenge de Carasses (16 d’octubre), aquests dos dies hi haurà una modificació del recorregut habitual. En comptes de discórrer pel carrer Gabriel Brotons, creuant per la Plaça de Dalt, en el seu camí de retorn a la Plaça de Baix, les Carasses desfilaran pels carrers Pedro Requena i Prim.

El recorregut complet és Plaça de Baix, Miguel Amat, Cánovas del Castillo, Josep Perseguer, Sant Vicent, Pedro Requena, Prim i Guareix Bartolomé Muñoz per arribar de nou a la Plaça de Baix.

Aquest canvi de recorregut també afecta a el “Cafè Carassero” del diumenge 30 d’octubre que, en comptes d’en la Plaça de Dalt, es va a situar en la intersecció del carrer Prim amb Capellà Bartolomé Muñoz.

La modificació del recorregut de les tradicions Carasses ve donada per una actuació de millora del sistema de clavegueram i posterior repavimentación que la Regidoria de Serveis Generals està duent a terme al carrer Gabriel Brotons en el seu propòsit de millorar l’entorn del Barri Antic.

Comparteix

Icona de pantalla completa