Diari La Veu del País Valencià
46 emprenedors busquen formar part de ‘Petrer emprèn’
“Petrer emprèn” és una llançadora de projectes de emprendimiento engegada per la Regidoria de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Petrer.
Des que es va obrir el termini d’inscripció el passat 29 de setembre, fins al dia 14 d’octubre, últim dia de termini, “Petrer emprèn” ha rebut un total de 46 inscripcions de projectes de emprendimiento.
De total dels participants inscrits, el jurat, format per experts professionals, ha triat 20 projectes, que els seus impulsors comencen els seus 3 mesos de formació aquesta mateixa tarda amb la primera xerrada, sota el títol “Abans de començar, la qual cosa vam aprendre en Silicon Valey”, a càrrec de David Morcillo, cofundador de Mooqia Talent S.L, startup guanyadora del premi Yuzz al millor projecte empresarial de la província d’Alacant i premi Fundeun al millor projecte en ciència i tecnologia aplicada l’any 2015. Aquesta primera sessió inaugural està prevista a partir de les 17:00h. en el Forn Cultural de Petrer.
Després d’aquesta primera xerrada, cada dilluns fins al dia 19 de desembre, els emprenedors triats així com qualsevol persona que vulgui assistir, ja que les sessions són obertes al públic en general, té una cita a l’aula de formació de PBC Coworking de Petrer per abordar diferents temes com empleabilidad, finançament, plans de negoci, màrqueting, oratòria, gestió d’equips…
“Petrer emprèn” és una iniciativa de l’Ajuntament de Petrer, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, que compta amb la col·laboració del CEEI d’Elx, Jovempa i la Universitat d’Alacant i el suport de PBC Coworking. El seu objectiu principal és promoure la empleabilidad a través del emprendimiento local.
Després d’aquesta fase inicial de formació, el jurat triarà entre els 20 participants 3 projectes finalistes que comptaran amb un espai gratuït durant 3 mesos en PBC Coworking i un any de subscripció gratuïta a l’Associació de Joves Empresaris del Vinalopó, Jovempa. Transcorregut aquest període, el jurat votarà un projecte únic guanyador, al que es recolzarà amb 2.000€ per al desenvolupament de la seva idea de negoci; i 500€ per a cadascun dels 2 projectes finalistes.
Més informació en www.petreremprende.es.

Comparteix

Icona de pantalla completa