Diari La Veu del País Valencià
Augmenta la participació ciutadana en la Setmana de la Mobilitat
La regidora de Medi ambient, Silvia Rodríguez, ha realitzat un balanç molt positiu de la Setmana de la Mobilitat, que s’ha dut a terme entre el 18 i el 22 setembre. Ha destacat l’alta participació, que s’ha triplicat en algunes activitats com el passeig amb bici o l’exhibició de patinatge, la qual cosa respon a una major preocupació de la ciutadania pel medi ambient.

Rodríguez també ha volgut destacar l’èxit de les activitats organitzades conjuntament amb la veïna població d’Elda, col·laboració es repetirà en següents convocatòries. “La Setmana de la Mobilitat suposa una oportunitat per a explicar els reptes que afronten les ciutats i els pobles per a generar un canvi en el comportament i caminar cap a una estratègia de transport més sostenible. En aquest sentit, tant Elda com Petrer no poden viure d’esquena, doncs compartim molts aspectes relacionats amb el tràfic i amb la mobilitat. El nostre objectiu en aquest cas és conjuminar esforços i estratègies amb la veïna localitat d’Elda per a desenvolupar una mobilitat sostenible i intel·ligent”, ha indicat la regidora.

Les activitats van començar el diumenge 18 amb una marxa amb bici en la qual van participar al voltant de 150 ciclistes i patinadors, triplicant l’assistència pel que fa a l’any anterior. La marxa va començar en el parc 9 d’Octubre i va discórrer per diferents carrers de Petrer per a posteriorment realitzar un recorregut per cadascuna de les falles d’Elda.

Així mateix, el dia 20 va tenir lloc en el pàrquing annexe al Parc Infantil de Tràfic una exhibició i un taller d’iniciació al patinatge, una activitat que va tenir molt bon acolliment entre els participants, gràcies a la col·laboració del col·lectiu Elda-Petrer patinen.

Igualment durant tota la setmana ha romàs obert el Parc Infantil de Tràfic que hi ha al costat del parc El Campet, destacant l’alt grau de participació. Per a concloure les activitats, el dijous 22 va tenir lloc el passeig urbà en el qual van participar més d’un centenar de persones i que va recórrer diferents carrers i avingudes d’Elda i Petrer.

Comparteix

Icona de pantalla completa