Diari La Veu del País Valencià
Coordinació dels plans d’ocupació de la Generalitat a Petrer
L’Ajuntament de Petrer es reuneix a València per a coordinar i engegar com més prompte millor plans d’ocupació de la Generalitat a Petrer

L’alcalde i el regidor de desenvolupament econòmic plantegen a Conselleria iniciar i coordinar com més prompte millor un programa per a donar ocupació a aturats en general i un altre específic per a joves aturats menors de 30 anys a Petrer.

L’alcalde de Petrer, Alfonso Lacasa, i el regidor de Desenvolupament Econòmic, David Morcillo, han acudit a València a visitar a la Directora General de Formació i Ocupació del Servef, Rocio Briones, amb la finalitat de coordinar i anticipar totes les iniciatives d’ocupació de la Generalitat Valenciana i la seua engegada immediata en la ciutat de Petrer.

L’alcalde de la ciutat, Alfonso Lacasa, s’ha mostrat molt satisfet amb la trobada i ha va agrair la predisposició de la directora del Servef a ajudar en tot el possible a l’Ajuntament en qualsevol dubte o problema que puga sorgir per a engegar aquests programes d’ocupació “Hem d’agrair a Briones la seua predisposició i assessorament tècnic així com l’esforç per coordinar les actuacions de la Generalitat i l’Ajuntament de Petrer perquè els programes d’ocupació a Petrer aconseguisquen al major nombre de persones possibles.” ha comentat Lacasa.

L’edil de desenvolupament econòmic, David Morcillo, ha afirmat que “aquestes últimes setmanes la Generalitat ha publicat diverses convocatòries per a generar programes d’ocupació en les ciutats i era imprescindible acudir a València per a coordinar bé aqueixos programes entre la Generalitat i l’Ajuntament amb la finalitat d’engegar a Petrer aquests plans d’ocupació al més prompte possible”.

Així, en relació a aquests plans, l’Ajuntament de Petrer està estudiant l’inici de dos programes, un enfocat a aturats de la localitat perquè puguen treballar en obres, projectes i serveis de l’Ajuntament i un altre enfocat a joves aturats menors de 30 anys que també podran exercir treballs dins de les diferents àrees de l’Ajuntament.

Des de l’Ajuntament de Petrer s’ha posat com a objectiu contractar al major nombre de persones disponibles i augmentar el temps de durada d’aquests plans, “Anem a fer un esforç per a intentar que aquests plans tinguen una durada de 6 mesos i no de 3 mesos com ha sigut fins ara amb la finalitat de que la gent puga treballar un temps major. Estem estudiant totes les vies pressupostàries i temps per a intentar que la durada de l’ocupació siga major per als aturats de la nostra ciutat” ha comentat Morcillo.

La sol·licitud d’aquests programes i el seu informe ja estan sent elaborats pels tècnics de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic amb la finalitat de que puguen iniciar-se entre els mesos d’octubre i novembre.

Comparteix

Icona de pantalla completa