Diari La Veu del País Valencià
Petrer invertirà 320.600 euros en la ciutat
Aquestes inversions s’afegiran a les ja programades en 2016 i suposen una inversió directa de l’Ajuntament de prop de 2 milions d’euros a obres i millores de Petrer.
El Regidor d’Hisenda Ramón Poveda ha comparegut aquest matí als mitjans de comunicació per a informar d’un programa d’inversions de 320.600 euros que serà aprovat hui al ple de l’Ajuntament de Petrer. Entre les propostes d’inversió destaquen la inversió de 80.000€ en la construcció d’un magatzem per a la guarda d’aliments per a la Creu Roja i la instal·lació d’uns bucles en el Teatre Cervantes per a facilitar l’audició d’usuaris amb deficiències auditives, així com l’augment de les partides per a camins veïnals, voreres i parcs, entre uns altres.

Aquestes inversions se sumen a les ja iniciades i programades per a 2016 i llancen una inversió total de l’Ajuntament en la ciutat de prop de 2 milions d’euros, inclòs els 240.000 euros que aporta diputació per a aquesta matèria. Poveda ha volgut comentar que aquest esforç és fruit de l’extraordinària gestió econòmica que s’està duguent a terme en l’Ajuntament. En relació amb aquest fet, Poveda ha afirmat que en aquest ple “presentarem per a la seua aprovació el Pla Economicofinancer per als dos pròxims anys, en el qual li detallem al Ministeri d’Hisenda que en el passat 2015 ens saltem la regla de despesa a causa de l’haver de fer front a les factures pendents de Fobesa per import de més de 840.000€ de l’anterior legislatura.”

L’edil d’Hisenda ha continuat afirmant que “amb açò, i una vegada sanejades i en ordre els comptes de l’Ajuntament, després d’una excel·lent gestió econòmica, ara és quan ja ens podem permetre una sèrie d’inversions pensant en la ciutadania”. Poveda ha volgut incidir que aquestes inversions van a “revertir molt positivament en l’ocupació, l’aposta principal d’aquest equip de govern. Estem segur que es generarà un important impuls econòmic no solament per a les empreses, també per a l’ocupació i la població en general.”

Comparteix

Icona de pantalla completa