Diari La Veu del País Valencià
Petrer – Activitats pel Día dels Museus
El regidor de cultura Fernando Portillo i el director del museu Dámaso Navarro, Fernando Botiguer han anticipat les activitats que es van a realitzar aquest diumenge amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus.

El regidor de cultura Fernando Portillo i el director del museu Dámaso Navarro, Fernando Botiguer han anticipat les activitats que es van a realitzar aquest diumenge amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus. D’una banda el museu Dámaso Navarro de Petrer organitzarà un Taller de jocs històrics i tradicionals dirigit al públic infantil i familiar i la Tourist Info realitzarà un Taller de punt de ganxo per a col·laborar en la decoració del centre històric i així mateix, celebrar també aquest dia Internacional. Tot açò es relaciona amb l’exposició “GAME OVER” que està de forma permanent a Petrer enguany 2016 en el Museu i que realitza un pas pels jocs històrics i l’evolució al llarg dels anys.

D’aquesta manera, i aprofitant aquesta exposició, en el Taller de jocs d’aquest diumenge es podrà jugar a jocs antics com el alquerc romà o el manqala musulmà, així com a uns altres més recents com el caliche o la corda. Fernando Botiguer, director del museu, ha volgut agrair a l’associació de ajedrecistas i al seu president, Antonio Torres, “per prestar-nos els escacs gegants del parc del Campet que estarà present aquest diumenge en la Plaça de Baix”.

Encara que el Dia Internacional del Museu va ser el passat 18 de maig i en ell ja es va exposar una romana del segle XIX, a causa de la proximitat amb els Moros i Cristians de Petrer, es van posposar tots els actes fins a aquest cap de setmana de juny, on tindrà lloc tots els tallers. El Taller de jocs històrics tindrà lloc d’11 a 14 hores i el de punt de ganxo de 10 a 14 hores, tots dos en la Plaça de Baix de Petrer.

Comparteix

Icona de pantalla completa